Nimenhuuto marker
Joupiskan Rinnekeskus,

Nyt pääsee kokeilemaan alppihiihtoa Joupiska vuoristoon!

Tapahtumaan voi osallistua kaikki Rastijussien ja Seinäjoen Hiihtoseuran jäsenet, aikuiset ja lapset. Et tarvitse välineitä tai aikaisempaa kokemusta laskettelusta.
Tapahtumassa on paikalla alpin edustajia, jotka ohjaavat ja opettavat lajin saloihin. Jaetaan osallistujat ryhmiin niin, että jokainen saa ohjausta tämän hetken taitotaso huomioiden.

Aloitetaan kokoontumalla klo 18:00 hiihtokoulun edessä. Tapahtuman kesto on noin 1,5h. Jos tarvitset vuokravälineitä, niin saavuthan paikalle klo 17:30.

Ilmoittautuminen:
Tärkeää on, että ilmoittaudut nimenhuudon lisäksi myös linkistä aukeavalla lomakkeella. Lomakkeella kerätään valmiiksi tiedot tapahtuman organisointia varten.

Tervetuloa tutustumaan alpin touhuihin Joupiskan rinteeseen.
Tapahtuma on maksuton seurojen jäsenille.

-Shs Alppi-

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

23
Pasi K Haapaniemi Kai Haapaniemi Juuso Enni K Helmi K Lilja K Roope L Ville L Linnea L Kerttu Rajala Maija Rajala Sara Viinonen Julia Viinonen Anni Hietamäki Outi Hietamäki Silja Hietatamäki Matias H. Viola Kurunmäki Venla Viinonen Teemu p Hilja Kurunmäki Luukas Moilanen Onni Fränti
0
Ei ketään
0
Ei ketään

Kommentoi...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja